Home Vakanties Algemene info Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Puike administratie

Na je inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging per mail.
Ongeveer 3 weken voor de start van het kamp ontvang je een e-mail met alle praktische informatie over het kamp. Vanaf dit moment is de info ook online te vinden in je ouderprofiel bij inschrijvingen.

Heb je geen mail ontvangen? Controleer even of je een juist e-mailadres hebt doorgegeven of kijk of de e-mail in je spam terecht is gekomen.

Heb je nog andere vragen? Bel of mail gerust naar de verantwoordelijke collega, zij helpen je graag verder.

Degelijke opvang

Ook tijdens de voor- en na-opvang voorzien onze monitoren leuke activiteiten en tof spelmateriaal voor alle leeftijden.

Gemotiveerde monitoren

Onze monitoren zorgen voor een goed voorbereide invulling van hun programma en stellen dit programma dagelijks voor aan de ouders en de kinderen. Kleuters krijgen elk een over- en weer-boekje mee naar huis. Ze staan ook altijd open voor vragen van ouders en zotte spelletjes met de kinderen.

Klantgerichte visie

Free-Time gelooft in een continue verbetering van onze werking. Alle ouders ontvangen een evaluatiedocument na elk kamp. Ook monitoren en vakantieverantwoordelijken zorgen voor een grondige eindevaluatie. Deze evaluaties nemen we mee in de verdere uitbouw van onze werking.

Free-Time reageert op alle schriftelijke opmerkingen of klachten indien deze gegrond zijn.


Veiligheid

We vragen dat alle deelnemers ’s morgens tot bij de monitoren worden gebracht. Zij noteren het uur van aankomst. ’s Avonds bij het ophalen ga je opnieuw langs de monitoren om uit te schrijven. Alle kinderen worden in- en uitgeschreven op het exacte uur van aankomst en vertrek.

Indien de kinderen door iemand anders gebracht of opgehaald worden, gelieve dit schriftelijk aan de monitoren te melden.

Kinderen staan te allen tijde onder toezicht.

Op elke vakantie is er voldoende EHBO-materiaal aanwezig en bij ongevallen zullen de nodige maatregelen worden genomen. De monitoren en de verantwoordelijken van vzw Free-Time zullen de ouders bijstaan bij het invullen van de nodige formulieren om kosten terug te vorderen van de verzekering.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK