Home Vakanties Algemene info Vakantievoorwaarden

Vakantievoorwaarden

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene verkoops- en andere voorwaarden die te lezen zijn in de vakantiebrochures en op onze website.

1. Prijs

In de inschrijvingsprijs van het kamp is alles inbegrepen, zowel de opvang, huur van de accommodatie, het materiaal, als de begeleiding door monitoren en verzekering.

Bij inschrijving ontvang je automatisch een factuur in je mailbox. Geef je geen gevolg aan de factuur, dan zullen er op termijn juridische stappen ondernomen worden.

Je factuur niet betalen is niet gelijk aan annuleren. Wil je annuleren, doe dit dan schriftelijk via de website.

2. Verzekering

Alle deelnemers zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen en ook voor burgerlijke aansprakelijkheid. Alle kosten bij ongeval worden terugbetaald mits € 12,5 franchise – met uitzondering van tanden, brillen en prothesen.

Hier vind je het verzekeringsformulier dat kan worden gebruikt wanneer een ongeval zich op het kamp heeft voorgedaan. Dit formulier kan je meenemen naar de dokter om te laten invullen en vervolgens op te sturen. Meestal zorgen we dat deze papieren al in orde worden gebracht door een verantwoordelijke van Free-Time. Maar als het letsel zich pas buiten de kampuren manifesteert en je zelf besluit een dokter te consulteren, kan je hier de nodige papieren downloaden.

Gaat je zoon/dochter mee op een kamp met overnachting dan kan je intekenen op een extra uitgebreide assistance-verzekering met annulatieverzekering. Raadpleeg de extra annulatieverzekering.

Heb je deze extra annulatieverzekering afgesloten? Dan heb je de volgende documenten nodig hebben bij een ongeval:

Al deze documenten dienen zo snel mogelijk ingevuld opgestuurd te worden naar:
Feys, Renard, Bossuyt & Sinnesael NV
President Kennedypark 24 bus 1
8500 Kortrijk

Bij een kamp met overnachting in het buitenland is deze extra annulatieverzekering automatisch inbegrepen en in geval van schade, annulatie, reisonderbreking of hulpverlening kan je beroep doen op deze formulieren.

3. Verloren voorwerpen

Vzw Free-Time is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van materiaal, kleding, geld etc.

Verloren voorwerpen worden verzameld in onze loods, Nieuwevaart 118, 9000 Gent. Alle verloren voorwerpen kunnen tot 3 weken na afloop van het kamp afgehaald worden. Neem best telefonisch contact op met onze logistiek verantwoordelijke om een afspraak te maken.

4. Leeftijd

Bij het inschrijven dient u rekening te houden met de leeftijdscategorieën zoals vermeld in de brochure en op de website. Om te kunnen deelnemen, moeten kinderen de minimumleeftijd van het kamp bereikt hebben op het moment dat het kamp doorgaat.

5. Persoonsgegevens

Free-Time vzw hecht veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en privacy. In onze privacybeleid geven we heldere en transparante informatie over welke gegevens we verzamelen en hoe deze verwerkt worden.

Free-Time vzw volgt daarbij de wetgeving van de Algemene Verordening gevensbescherming.

Je wist het misschien nog niet, maar je kan je te allen tijde uitschrijven voor onze nieuwsbrief, je persoonlijke gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen.

Meer informatie vind je natuurlijk in onze privacyverklaring.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK