Home Vakanties Sociaal Fonds

Steun het sociaal fonds van Free-Time vzw en investeer mee in burgerschap!

Free-Time vzw investeert jaarlijks in allerlei projecten die kinderen en jongeren laten proeven van het bestaande vrijetijdsaanbod. We vinden het fijn dat uw kind deelneemt aan één van onze activiteiten waarbij zij sportieve en culturele ontdekkingen doen en ervaringen delen met andere deelnemers. Echter heeft niet elk kind de kans om deel te nemen aan deze activiteiten. Denk maar aan kinderen uit kansarme gezinnen, vluchtelingen, kinderen met specifieke zorgbehoeften…

Free-Time vzw zorgt er reeds enkele jaren voor dat deze doelgroepen ook regelmatig de kans krijgen om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Zo nam Free-Time vzw onder meer volgende initiatieven:

  • Kortingen voor kansengroepen (via Vakantieparticipatie, UitPas, …)
  • Iedereen lust Spekken (kindertheater in de wijk)
  • Sportnamiddagen voor vluchtelingen op onze kamplocatie
  • Buitenspeeldag Gent (namiddag buitenspelen met allerlei activiteiten)
  • Summerkicks (namiddag met sportinitiaties, gratis toegankelijk voor iedereen)
  • Dag van de rechten van het kind (speelgoedinzameling in ruil voor een geanimeerde speeltijd)

Free-Time vzw zal zich blijvend inzetten om zoveel mogelijk van dergelijke initiatieven te organiseren en wil deze initiatieven zelfs uitbreiden indien mogelijk. Met uw steun via het sociaal fonds van Free-Time vzw kunnen wij extra acties ondernemen die bovengenoemde doelgroepen kennis kunnen laten maken met onze proeftuin. Wij garanderen u dat uw geld rechtstreeks geïnvesteerd wordt in deze projecten en bezorgen u op het einde van het jaar met veel plezier een overzicht van wat uw investering heeft opgebracht.

U kan bij inschrijving van uw zoon/dochter voor één van onze activiteiten kiezen of u een extra bedrag wil schenken aan dit sociaal fonds. Zo willen wij samen met u investeren in burgerschap om het vrijetijdsaanbod zo toegankelijk mogelijk te maken.

Vragen over ons sociaal fonds?

[event]2[/event]

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK