Home Vakanties Documenten

Documenten

Medische fiche

Een medische fiche is verplicht voor alle Free-Time vakanties, voor kampen met en zonder overnachting!

Bij een kamp zonder overnachting overhandig je dit document de eerste ochtend van het kamp. Indien je de medische fiche later opnieuw wenst te gebruiken, kan je deze op vrijdag zelf terug te vragen aan een van de monitoren.

Bij een kamp met overnachting geef je dit document af samen met de ISI+kaart en het zakgeld op zondagavond aan de monitoren.

Download een medische fiche (PDF 405 KB)

Verzekeringen (enkel voor de kinderen)

Download het verzekeringsformulier dat kan worden gebruikt wanneer een ongeval zich op het kamp heeft voorgedaan. Dit kan meegenomen worden naar de dokter om te laten invullen en vervolgens op te sturen. Meestal worden deze papieren in orde gebracht door een verantwoordelijke van Free-Time, maar indien het om een letsel gaat dat zich buiten de kampuren manifesteert en u zelf besluit een dokter te consulteren, kan u hier de nodige papieren downloaden.

Download een Fros verzekeringsdocument

Extra annulatieverzekering (vakantie met overnachting)

Gaat je zoon/dochter op kamp met overnachting in het Binnenland dan kan je intekenen op een Allianz Cancellation Only verzekering .
Raadpleeg hier de algemene voorwaarden.

Heb je deze extra annulatieverzekering afgesloten? Dan heb je de volgende documenten nodig hebben bij een ongeval:

Al deze documenten dienen zo snel mogelijk ingevuld en opgestuurd te worden naar:

Feys, Renard, Bossuyt & Sinnesael NV
President Kennedypark 24 bus 1
8500 Kortrijk

Bij een kamp met overnachting in het Buitenland is een extra reisverzekering automatisch inbegrepen. In geval van schade, annulering, reisonderbreking of hulpverlening kan je beroep doen op onderstaand formulier.

Al deze documenten dienen zo snel mogelijk ingevuld en opgestuurd te worden naar:

Feys, Renard, Bossuyt & Sinnesael NV
President Kennedypark 24 bus 1
8500 Kortrijk

Bewijs van deelname

Een bewijs van deelname komt 10 dagen na de laatste kampdag automatisch in jouw profiel op de website.

Wij sturen jou een mailtje, om het zeker niet te vergeten.

Fiscaal attest

In het voorjaar van elk kalenderjaar krijg je het fiscaal attest per mail toegestuurd.
De fiscale attesten voor de kampen van 2019 worden automatisch per mail verstuurd in april 2020. Deze kan je inbrengen in de belastingaangifte 2020, voor aanslagjaar 2019.

Zorg zeker dat alle gegevens in het ouderprofiel juist zijn want de naam en de adresgegevens van deze ouder worden in april hiervan automatisch overgenomen voor het attest.

De wet (originele tekst op Artikel 113, WIB 92) bepaalt dat enkel kinderen die op het moment van het kamp de leeftijd van 12 jaar nog niet bereikt hebben, een fiscaal attest krijgen. Stel, uw kind wordt twaalf op de woensdag tijdens het kamp. In dat geval krijgt hij/zij fiscale attesten voor maandag en dinsdag.

Als u inlogt op My FreeTime met uw accountgegevens kunt u zelf de reeds toegekende fiscale attesten raadplegen/afprinten.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK