Home Vakanties Documenten

Documenten

Medische fiche

Een medische fiche is verplicht voor alle Free-Time vakanties, voor kampen met en zonder overnachting!

Bij een kamp zonder overnachting overhandig je dit document de eerste ochtend van het kamp. Indien je de medische fiche later opnieuw wenst te gebruiken, kan je deze op vrijdag zelf terug te vragen aan een van de monitoren.

Bij een kamp met overnachting geef je dit document af samen met de ISI+kaart en het zakgeld op zondagavond aan de monitoren.

Download een medische fiche (PDF 405 KB)

Vakantieovereenkomst

Een vakantieovereenkomst is net als een medische fiche verplicht in te vullen en te ondertekenen voor vertrek. Dit document is enkel voor internaatvakanties verplicht.

Deze reisovereenkomst stuurt u best voor vertrek naar Free-Time VZW, Kammerstraat 19, 9000 Gent.

Download een vakantieovereenkomst (PDF, 643 KB)

Verzekeringen (enkel voor de kinderen)

Download het verzekeringsformulier dat kan worden gebruikt wanneer een ongeval zich op het kamp heeft voorgedaan. Dit kan meegenomen worden naar de dokter om te laten invullen en vervolgens op te sturen. Meestal worden deze papieren in orde gebracht door een verantwoordelijke van Free-Time, maar indien het om een letsel gaat dat zich buiten de kampuren manifesteert en u zelf besluit een dokter te consulteren, kan u hier de nodige papieren downloaden.

Download een Fros verzekeringsdocument

Extra annulatieverzekering (vakantie met overnachting)

Gaat je zoon/dochter mee op een kamp met overnachting dan kan je intekenen op een extra uitgebreide assistance-verzekering met annulatieverzekering.
Raadpleeg de extra annulatieverzekering.

Heb je deze extra annulatieverzekering afgesloten? Dan heb je de volgende documenten nodig hebben bij een ongeval:

Al deze documenten dienen zo snel mogelijk ingevuld en opgestuurd te worden naar:

Feys, Renard, Bossuyt & Sinnesael NV
President Kennedypark 24 bus 1
8500 Kortrijk

Bij een kamp met overnachting in het buitenland is deze extra annulatieverzekering automatisch inbegrepen en in geval van schade, annulatie, reisonderbreking of hulpverlening kan je beroep doen op deze formulieren.

Bewijs van deelname

Een bewijs van deelname komt ten laatste 10 dagen na het kamp automatisch in jouw profiel op de website.

Wij sturen jou een mailtje, om het zeker niet te vergeten.

Fiscaal attest

In het voorjaar van elk kalenderjaar krijgt je het fiscaal attest per mail toegestuurd.
De fiscale attesten voor de kampen van 2016 worden automatisch per mail verstuurd op donderdag 20 april 2017. Die kan je inbrengen in de belastingaangifte 2017, voor aanslagjaar 2016.

Zorg zeker dat alle gegevens in het ouderprofiel juist zijn want de naam en de adresgegevens van deze ouder worden in april hiervan automatisch overgenomen voor het attest.

De wet (originele tekst op Artikel 113, WIB 92) bepaalt dat enkel kinderen die op het moment van het kamp de leeftijd van 12 jaar nog niet bereikt hebben, een fiscaal attest krijgen. Stel, uw kind wordt twaalf op de woensdag tijdens het kamp. In dat geval krijgt hij/zij fiscale attesten voor maandag en dinsdag.

Als u inlogt op My FreeTime met uw accountgegevens kunt u zelf de reeds toegekende fiscale attesten raadplegen/afprinten.