Home Over ons Medewerkers

Onze medewerkers


Dirk Schockaert
Dirk Schockaert Bestuurslid

Marc en Dirk zijn de oprichters en bestuursleden van Free-Time vzw. Samen leiden zij alles in goede banen.

Marc Mornie
Marc Mornie Bestuurslid

Marc en Dirk zijn de oprichters en bestuursleden van Free-Time vzw. Samen leiden zij alles in goede banen.

Stijn Verbeure
Stijn Verbeure Algemeen coördinator

Stijn staat in voor de praktische organisatie en opvolging van alle kampen. Hij houdt zich bezig met het beleid van de organisatie en de opvolging en ondersteuning van het team. Naast zijn algemene taken blijft hij ook aanspreekpunt voor monitoren, ouders en de kinderen.

Nathalie Mehauden
Nathalie Mehauden Administratief medewerker

Nathalie verzorgt de administratieve kant! Zij verwerkt de inschrijvingen, zorgt dat de ouders een infopakket ontvangen, volgt de betalingen op samen met de algemene administratie voor de vakantiewerking.

Anne Beirnaert
Anne Beirnaert Boekhoudster

Onze boekhoudster: zij weet alles over lonen, verzekeringen, contracten, enz... Samen met Nathalie volgt zij ook de ledenwerking op.

Elke De Meuleneire
Elke De Meuleneire Coördinator externaatsvakanties Gent

Elke staat in voor de praktische organisatie van de externaatvakanties in Gent. Ze volgt daarnaast ook het financiële plaatje van de vakanties op: kostenberekeningen, facturen, jaarevaluatie...

Thierry Regniers
Thierry Regniers Coördinator externaatsvakanties Antwerpen & Vormingsverantwoordelijke

Thierry staat in voor de praktische organisatie van de externaatsvakanties in Antwerpen. Hij volgt ook het financiële plaatje van de vakanties op: kostenberekeningen, facturen, jaarevaluatie. Thierry is ook vormingsverantwoordelijke, voor alle vragen over cursussen kan je bij hem terecht!

Tom Schelstraete
Tom Schelstraete Logistiek medewerker

Zorgt voor een goed reilen en zeilen binnen de loods. Hij volgt de planning van evenementen op en zorgt ervoor dat alle materiaal op de juiste plaats terecht komt. Hij maakt ook het promoplan op.

Robin Urmel
Robin Urmel Logistiek Medewerker

Ons tweede manusje van alles. Hij zorgt voor orde in onze loods. Tijdens de vakanties zorgt hij ervoor dat al het materiaal op de juiste plaats terechtkomt. Hij houdt een inventaris bij van de loodsen en onderhoudt het materiaal. Hij staat eveneens in voor de logistieke ondersteuning op de projecten en bij de promoroutes.

Elisa Vanheertum
Elisa Vanheertum Coördinator Monitorenwerking

Elisa is het eerste aanspreekpunt voor onze monitoren. Ze neemt alles onder haar hoede wat de monitorenwerking betreft: werving, onthaal en opvolging van onze monitoren, maar ook activiteiten, vormingen en inspraakmomenten.

Wouter Ongenaert
Wouter Ongenaert Coördinator internaatsvakanties en externaatsvakanties Lichtervelde

Wouter staat in voor de praktische organisatie van de internaatsvakanties. Hij volgt ook het financiële plaatje van de vakanties op: kostenberekeningen, facturen en jaarevaluatie. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de kampen zonder overnachting in Lichtervelde.

Wil je deel uitmaken van ons team?
Heb je een sterk organisatorisch talent en een zwak voor vakanties?


Bekijk onze vacatures

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK