Home Over ons Medewerkers

Onze medewerkers


Dirk Schockaert
Dirk Schockaert Bestuurslid

Marc en Dirk zijn de oprichters en bestuursleden van Free-Time vzw. Samen leiden zij alles in goede banen.

Marc Mornie
Marc Mornie Bestuurslid

Marc en Dirk zijn de oprichters en bestuursleden van Free-Time vzw. Samen leiden zij alles in goede banen.

Stijn Verbeure
Stijn Verbeure Algemeen coördinator

Stijn staat in voor de praktische organisatie en opvolging van alle kampen. Hij houdt zich bezig met het beleid van de organisatie en de opvolging en ondersteuning van het team. Naast zijn algemene taken blijft hij ook aanspreekpunt voor monitoren, ouders en de kinderen.

Nathalie Mehauden
Nathalie Mehauden Administratief medewerker

Nathalie verzorgt de administratieve kant! Zij verwerkt de inschrijvingen, zorgt dat de ouders een infopakket ontvangen, volgt de betalingen op samen met de algemene administratie voor de vakantiewerking.

Anne Beirnaert
Anne Beirnaert Boekhoudster

Onze boekhoudster: zij weet alles over lonen, verzekeringen, contracten, enz... Samen met Nathalie volgt zij ook de ledenwerking op.

Yorick Quaghebeur
Yorick Quaghebeur Coördinator externaatsvakanties Antwerpen & Vormingsverantwoordelijke

Yorick staat in voor de praktische organisatie van de externaatsvakanties in Antwerpen. Hij volgt ook het financiële plaatje van de vakanties op: kostenberekeningen, facturen, jaarevaluatie. Yorick is ook vormingsverantwoordelijke, voor alle vragen over cursussen kan je bij hem terecht!

Julie Lux
Julie Lux Coördinator externaatsvakanties Gent

Julie staat in voor de praktische organisatie van de externaatvakanties in Gent. Ze volgt daarnaast ook het financiële plaatje van de vakanties op: kostenberekeningen, facturen, jaarevaluatie...

Stefanie Callens
Stefanie Callens Coördinator internaatsvakanties en externaatsvakanties Lichtervelde

Stefanie staat in voor de praktische organisatie van de vakanties met overnachting. Zij volgt ook het financiële plaatje van de vakanties op: kostenberekeningen, facturen en jaarevaluatie. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de kampen zonder overnachting in Lichtervelde en enkele projecten voor specifieke doelgroepen.

Glen Van De Genachte
Glen Van De Genachte Coördinator monitoren, stagiairs en API

Glen is hét aanspreekpunt voor onze monitoren, stagiairs en vrijwilligers. Hij zorgt voor de werving en planning, en organiseert samen met de monitoren ontspannende activiteiten en vormingsmomenten. Bij hem kan je steeds terecht met al je vragen en ideeën. Hij is ook onze API (=AanspreekPunt Integriteit) waarbij iedereen terecht kan voor alle vragen, meldingen, klachten of opmerkingen.

Waut Mornie
Waut Mornie Logistiek verantwoordelijke

Zorgt voor een goed reilen en zeilen binnen de loods. Hij volgt de planning van evenementen op en zorgt ervoor dat alle materiaal op de juiste plaats terecht komt. Hij maakt ook het promoplan op.

Ben Cabuy
Ben Cabuy Logistiek Medewerker

Ons tweede manusje van alles. Hij zorgt voor orde in onze loods. Tijdens de vakanties zorgt hij ervoor dat al het materiaal op de juiste plaats terechtkomt. Hij houdt een inventaris bij van de loodsen en onderhoudt het materiaal. Hij staat eveneens in voor de logistieke ondersteuning op de projecten en bij de promoroutes.

Wil je deel uitmaken van ons team?
Heb je een sterk organisatorisch talent en een zwak voor vakanties?


Bekijk onze vacatures

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK