Watersport Paradise

sportvakantie met overnachting met bus met expert tentenkamp

​​Zin in vakantie in het buitenland? Zowel voor actie- als relaxzoekers hebben we een volledig pakket uitgewerkt. Zo staat een bezoekje aan het waterpretpark Aquabrava op het programma en gaan we een dag op watertrekking en lasershoot. Hou je van relax, dan kan je de zon zien ondergaan aan de Costa Brava.
Ben je een actieve durfal, dan vullen we je dag met actie: watersporten als windsurfen, standup paddleboarding (SUP), skimboarden en beachgames. Maar ook boogschieten, katapultschieten, muurklimmen en hindernissenparcours dagen ons uit.
Voor wie geen genoeg krijgt van de actie in het water, bieden we optioneel de Flowrider aan (surfen op kunstmatige golf)! Uiteraard geen droomvakantie zonder een Spaanse fiesta. We maken ons op voor een disco light Party! Vamos Empuria!

I.s.m. FlowtrackSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Camping Laguna Costa Brava

Adres
Platja Can Turies
17486 Empuriabrava
Spanje
Bekijk op Google MapsEmpuria Brava ligt aan de Spaanse Costa Brava. Vissersdorpen, steile rotsen, woeste stranden, schitterende onderwaterlandschappen, kristalhelder water en een mild klimaat: dat is de Costa Brava in het kort.

Met de kaap van Creus (Cap De Creus) in het noorden en het bergmassief van Montgri in het zuiden vormt de golf van Rosas een 15 kilometer lange bocht met een uitgestrekt strand. In het noordoostelijke gedeelte van de golf, aan de oever van de Muga, bevindt zich Ampuriabrava – het kleine venetie aan de Costa Brava- met een uitgebreid netwerk aan bevaarbare kanalen en faciliteiten voor het beoefenen van allerlei watersporten.

Onze zeer kwalitatieve beachcamping ligt op een boogschuit van het strand een ideale uitvalsbasis voor onze activiteiten. Alle noodzakelijke voorzieningen op de camping worden aangevuld met enkele extra’s zoals een supermarkt. 

Meer info: https://www.campinglaguna.com/nl/ 


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK