Theater gaat naar zee

creavakantie met overnachting eigen vervoer met uitstappen met expert

Ben je geboren om op scène te staan? Of weet je dat nog niet zo goed, maar wil je het wel eens uitproberen? Niet twijfelen en gaan doen! We trekken naar zee voor een creatieve week. Er moeten teksten geschreven en geleerd worden. Decors gebouwd en kostuums gekozen. We maken samen een voorstelling van A tot Z. We doen inspiratie op aan de kust en trekken richting Oostende waar we een theatervoorstelling bijwonen tijdens het Theater aan zee festival! Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

De Zeekameel

Adres
Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde-Westende
België
Bekijk op Google MapsDe Zeekameel te Lombardsijde is gelegen op de rand van duin en polder en op een boogscheut van zee en strand (1,2 km) en de mooie Nieuwpoortse jachthaven (800 m).

Dit verblijfscentrum met een moderne, eenvoudige inrichting biedt alle nodige comfort en is toegankelijk voor iedereen, in het bijzonder voor scholen (zeeklassen, bezinningsdagen, vriendschapsdagen...), groepen (jeugdverenigingen, sportclubs, wielertoeristen en motoren, andersvaliden...).


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK