Surf & Fun

Sportvakantie Met overnachting Busvervoer verplicht Met expert Tentenkamp

Vamos a la playa! In het prachtige San Vincente de la Barquera laten we ons eens helemaal gaan. Gediplomeerde instructeurs staan klaar om van jou een ware surfheld te maken! Laat die golven maar komen!
Eens uit het water proberen we ons recht te houden op een longboard en op een gewoon skateboard. Daarnaast leren we de beginselen van de graffitikunst en halen we onze beste moves boven tijdens de ‘Disco Light party’.
Voor wie geen genoeg krijgt van de actie in het water, bieden we optioneel canyoning aan (30 euro, te betalen op kamp)! We klimmen, dalen en zwemmen om in de voetsporen van de rivier te treden.
Hasta el verano!


i.s.m. Flowtrack


Deze vakantie is voorbij en zit in ons archief, er kan niet meer voor worden ingeschreven.
Zoek een gelijkaardige vakantie waarvoor wel nog kan worden ingeschreven  

Camping Rodero - San Vincente

Adres
Ctra Comillas - San Vicente de la Barquera
39520 Oyambre-Comillas (Cantabria)
Spanje
Bekijk op Google MapsSan Vincente is een superspot gelegen in het westen van Cantabria tussen Santander en de Picos de Europa. Deze surfbestemming heeft heel wat te bieden. De golven rollen er bijna dagelijks binnen in het idyllische playa de oyambre en breken op de zanderige bodem.

Dit betekent fun voor zowel de beginnende als de gevorderde surfer. Terwijl je in het water ligt, geniet je van een adembenemend uitzicht op de Picos de Europa, een bergketen met toppen tot 3000 meter hoog.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK