So you THINK you can cook

Educatieve vakantie Met overnachting Met toonmoment Met expert

Een uniek kookkamp in een volledig uitgeruste hotelschool met een professionele chefkok. Hij leert je nieuwe kooktechnieken en onthult je de geheimen van de mise-en-place. We dagen elkaar uit voor een kookwedstrijd en houden een Bake Off. Voor nieuwe inspiratie trekken we naar een gastronomisch restaurant en een horecagroothandel voor professionals. Na het gastronomisch selfie-spel genieten we van onze zelfgemaakte barbecue. We sluiten dit kamp af met een walking dinner waarbij je ouders mogen komen proeven van de nieuwe kookkunsten!


i.s.m. Hotel- en Toerismeschool SpermalieSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Spermalie Brugge

Adres
Snaggaardstraat 15
8000 Brugge
België
Bekijk op Google MapsDeze hotel- en toerismeschool is onze gastheer tijdens ons verblijf. Deze accommodatie ligt in een groene, rustige omgeving in het centrum van Brugge.

We slapen in een tot twee persoonskamers in één van de grootste internaten van Vlaanderen. Deelnemers brengen hun slaapzak, onderlaken en kussensloop mee. Het sanitair op het internaat wordt dagelijks schoongemaakt.

De deelnemers verzorgen zelf de pottenafwas en de schoonmaak van de keuken, zoals dat ook in het 'echte' leven gebeurt. De afwas van borden, glazen, bestek gebeurt door Spermalie.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK