Quad & paintball

Sportvakantie Met overnachting Treinvervoer inbegrepen Met expert Tentenkamp

Hou je ervan een frisse neus te halen in de bossen? En ben je daarenboven ook nog sportief en avontuurlijk aangelegd? Dan is Outdooradventure helemaal jouw ding! We gaan driemaal uitgebreid quadracen en schieten ons een weg naar de overwinning tijdens een spannend paintball duel. De adrenaline vliegt de lucht in tijdens de deathride en de klimmuur. Ook doen we een nachtdropping en een stadsspel. Een gladiatorengevecht en sumoduel zorgen ervoor dat deze vakantie niet snel vergeten wordt!

 


Deze vakantie is voorbij en zit in ons archief, er kan niet meer voor worden ingeschreven.
Zoek een gelijkaardige vakantie waarvoor wel nog kan worden ingeschreven  

Wiltz

Adres
Chateau de wiltz
9516 (Lux) Wiltz
Luxemburg
Bekijk op Google MapsErgens in het noordwesten van het Groothertogdom Luxemburg, ten oosten van een kleine woonkern maakt Free-time gebruik van de rustige, groene omgeving voor zijn avonturenkampen.

Reuzachtige bossen op de flanken van het dal en groene weiden aan de oevers van het kabbelend beekje en een vergeten spoorlijn vormt de omgeving waar er uit het niets twee kampterreinen te voorschijn komen. Deze terreinen hebben alle voorzieningen die nodig zijn voor een Free-time kamp (Tenten, stroom,..., water). Verder zijn er ook enkele extra's zoals parking, terras en wandelpaden. Daarnaast zijn er In het dorp musea, imker, school, openzwembad. Er is in de buurt ook plaats om een kampvuur te maken. De ideale uitvalsbasis voor echte avonturiers!

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK