Paard & Surf (gevorderden)

sportvakantie met overnachting eigen vervoer met uitstappen met expert

Een combinatie van paardrijden en watersporten voor gevorderden en beginners. De gevorderden zullen ook op het strand rijden (vanaf 12j)!
Onze gediplomeerde instructeur begeleidt je op een veilige manier doorheen het leerproces. Op een snelle en leuke manier leer je veel bij.  We voorzien 10u paardrijden tijdens de week. We doen ook heel wat andere zaken zoals golfsurfen, zeeraften, longskate en teambuilding activiteiten.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt, slechts 10 deelnemers per week!

Materiaal: gevorderden moeten hun eigen rijkleding meebrengen.
Let wel!  Gevorderden moeten een brevet/bewijs kunnen voorleggen dat zij een gevorderd niveau hebben!Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Wenduine - Elephant Events

Adres
Ter Bieststraat 22
8420 Vlissegem (De Haan)
België
Bekijk op Google MapsOns kamp ligt op 5 minuutjes stappen van het strand en duinenbos. Hier staan onze coole bussen en chalets naast de boerderij. Deze bussen en chalets zijn heringericht als slaapplaats en voldoen aan de strengste voorwaarden en reglementeringen. Er is telkens een bus of chalet voor jongens en één voor meisjes.

Op het terrein is een EHBO lokaal en sanitair voorzien. Er zijn voldoende douches en wc’s aanwezig, eveneens gescheiden. De grote gemeenschappelijke ruimte heeft een houten vloer. Hier gaan de “indoor” activiteiten door.

Het terrein is 4000 m² groot. Meer dan voldoende speelweide! Hier kies je voor een origineel kamp met alle nodige comfort.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK