Natuur-lijk op de boerderij

ontdekkingsvakantie met overnachting eigen vervoer met expert

We leven op het ritme van de natuur en overnachten gezamenlijk op de zolder met glijbaan. Wekelijks staan er wisselende activiteiten op het programma zoals hooi binnen halen, bramen plukken, pizza's en koekjes bakken... Uiteraard zijn er de dieren die dagelijks verzorgd mogen worden (pony's, paarden, kippen, eenden, schapen, konijnen, geiten, poezen en de hond Idse). Ook zwemmen, ponyrijden, een bosspel en quad rijden kunnen aan bod komen. Afhankelijk van waar de groep interesse in heeft en de weersomstandigheden stellen we samen de planning op. We beleven de natuur in een gezellige groep van max 14 deelnemers.

I.s.m B&B Grunebempt Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Gemmenich

Adres
Rue de Grünebempt 44
4851 Gemmenich
België
Bekijk op Google MapsDe Grunebempt ligt net buiten het dorpje Gemmenich. Vlak bij het drielandenpunt België, Nederland en Duitsland is deze vakantiehoeve een oord van gastvrijheid voor ieder die wil genieten van rust en natuur.

Na een heerlijk ontbijt met streekproducten en eigen gebakken brood uit de speksteenkachel is een stevige wandeling of een bezoekje aan Aken, Valkenburg of Maastricht zeker de moeite waard!

De regio is uitermate geschikt voor fietsers en mountain-bikers. In en rond het Epenerbos lopen aangeduide routes van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK