In zee met je verlies

Themavakantie Met overnachting Met expert

Ben jij onlangs iemand verloren die je heel graag zag? Je mama, papa of misschien wel je broer of zus of goede vriend(in). Je neefje of nichtje, tante of nonkel, of iemand anders die heel belangrijk voor je was.

Als iemand doodgaat, dan voelen we heel wat verschillende gevoelens vanbinnen. We voelen ons verdrietig, maar misschien ook wel boos, bang, verward of we hebben heel wat vragen.

Op onze rouwkampjes gaan we aan de slag met al deze gevoelens en vragen zodat jij jouw verlies een plaatsje kan geven. Er wordt tijd gemaakt voor jouw verlies.

Samen met leeftijdsgenoten praten we over de persoon die jij mist. Natuurlijk gaan we niet enkel praten, we zullen samen ook creatieve, leuke en ontspannende activiteiten doen.

Daarnaast staan er ook een heleboel fijne strand- en wateractiviteiten op zee gepland.  Zo gaan we golfsurfen, fietsen door de duinen en leren we longskaten. We maken tijd voor leuke strandspelen en leven ons ’s avonds uit bij het maken van een mooi graffiti werk

Het kamp gaat door in samenwerking met “De Geluksboom” uit Brugge, praktijk voor psychologische begeleiding voor kinderen en jongeren. Dit wil zeggen dat het kamp begeleid wordt door twee klinisch psychologen, gespecialiseerd in rouw- en verlies.

Opgelet: slechts 12 plaatsen per week.Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Wenduine - Elephant Events

Adres
Ter Bieststraat 22
8420 Vlissegem (De Haan)
België
Bekijk op Google MapsOns kamp ligt op 5 minuutjes stappen van het strand en duinenbos. Hier staan onze coole bussen naast de boerderij. Deze bussen zijn heringericht als slaapplaats en voldoen aan de strengste voorwaarden en reglementeringen. Er is een bus voor jongens en één voor meisjes.

Op het terrein is een EHBO lokaal en sanitair voorzien. Er zijn voldoende douches en wc’s aanwezig, eveneens gescheiden. De grote gemeenschappelijke ruimte heeft een houten vloer. Hier gaan de “indoor” activiteiten door.

Het terrein is 4000 m² groot. Meer dan voldoende speelweide! Hier kies je voor een origineel kamp met alle nodige comfort.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK