Hondenkamp Ardennen

sportvakantie met overnachting eigen vervoer met expert tentenkamp

Een weekje op de coolste plek in de Ardennen met onze trouwe viervoeters verblijven? Samen met de honden kamperen we in Wanyipark en beleven we samen tal van zotte avonturen! In de roedel leren we meer over hondentaal en hun gedrag, verzorging en sporten met de honden. We gaan samen met de honden mountainboarden, longboarden, steppen en als hoogtepunt trekken we met de honden op een tweedaagse trail! Kortom we leven hele dagen buiten met onze beste vrienden! 

Op dit kamp is er plaats voor maximum 14 deelnemers. Zes deelnemers kunnen een eigen hond meebrengen, na inschrijving ontvang je een vragenlijst over je hond. In het voorjaar zal er ook een kennismakingsdag met de deelnemers en Didi's Doggies georganiseerd worden (datum nog te bepalen). Deelnemers zonder hond zijn ook absoluut welkom, Didi's Doggies heeft zelf 5 getrainde honden mee. 

I.s.m. Hondentrainer Didi’s Doggies en vzw MountainboardenSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Wanyi Park

Adres
Rue Plaine-de-jeux 30
5670 Oignies – en –Thierache (Viroinval)
België
Bekijk op Google MapsOp de Veense grashelling, omringd door het groen is het een paradijs om te verblijven.

Een grote graspiste om te mountainboarden met een miniramp om trucjes op uit te proberen. Naast de piste is een kampterrein waar we onze kampdorp op slaan. Dit terrein is voorzien van een douche, toiletten en elektriciteit. Bovenaan de piste is een gezellige chalet met een bar en terras.

Meer info op: www.mountainboard.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK