Fun en klimavontuur

Sportvakantie Met overnachting Busvervoer verplicht Met expert Tentenkamp

Fontainebleau staat gelijk aan boulders in bossen, velden met vijvers, een camping en coole monitoren. Het vormt de basis voor een perfecte mix van een weekje boulderen, fun en avontuur in 'la douce France'.
Wat staat er op het programma? Veel klimmen (natuurlijk), een beetje zwemmen, avondactiviteiten, bosspelen, slacklinen en veel dikke fun. 's Avonds koken we samen ons eigen potje. We sluiten elke avond af met een kampvuur waarbij we napraten over de leuke ervaringen. Onze monitoren zorgen voor een aanbod waarbij iedereen uitgedaagd wordt. Ze voorzien ook een goede mix tussen klimmen en andere activiteiten, zodat iedereen ten volle kan genieten!

Deze kampen zijn voor kinderen tussen 10 en 16 jaar. We splitsen de groep op in kleinere leeftijdsgroepen naar gelang het aantal inschrijvingen. Op die manier kan iedereen de activiteiten met zijn/haar leeftijdsgenoten doen!

I.s.m. Bleau Climbing Team


Deze vakantie is voorbij en zit in ons archief, er kan niet meer voor worden ingeschreven.
Zoek een gelijkaardige vakantie waarvoor wel nog kan worden ingeschreven  

Camping Les Prés Fontainebleau

Adres
1 chemin des prés
77880 Gréz-sur-Loing
Frankrijk
Bekijk op Google MapsOnze camping grenst aan het pittoresk Frans dorpje Grez sur Loing en is omgeven door de schitterende wouden van Fontainebleau. Daar vinden we de bekende bouldersites terug met meer dan duizend klimrotsen, waar we ons helemaal op kunnen uitleven.

Op de camping die over alle nodige faciliteiten beschikt,  kunnen we genieten van een verfrissende duik in het meer of een blik werpen op de onvergetelijke natuur.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK