Franse taalvakantie in Boulogne-sur-Mer, FR

educatieve vakantie met overnachting met bus met uitstappen met expert

Deze taalstage wordt ter plaatse georganiseerd door l’Université d’été de Boulogne-sur-Mer. De lessen (20u/week) gaan voornamelijk door in de voormiddag en worden gegeven door gekwalificeerde Franse leerkrachten. Op basis van een evaluatietest worden de cursisten ingedeeld in kleine groepjes volgens leeftijd en niveau. Rollenspelen, interviews en conversatie zorgen ervoor dat je tijdens deze workshops heel actief en creatief bezig bent. Ook tijdens de nevenactiviteiten is Frans de voertaal! Naast de taalcursus is er uiteraard een zeer actief en gevarieerd programma: volleybal, basketbal, voetbal, disco, barbecue, groepsspelen, Franse filmavond, bezoek aan de pittoreske kustplaatsen in de buurt, strandspelen op de prachtige stranden, quiz, enz... Er is ook een bezoek aan het bekende Nausicaa en een excursie naar de mooie krijtrotsen van Cap Gris-nez en cap Blanc-nez voorzien.

I.s.m. Taalvakantie.beSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Boulogne-sur-Mer, FR

Adres
Rue de Beaurepaire 69
62321 BOULOGNE SUR MER
Frankrijk
Bekijk op Google MapsDe cursusplaats is eeen zeer gezellige visserstad en bestaat uit een historische bovenstad en een moderne benedenstad. Beneden vind je het bekende aquarium Nausicaa en boven de basiliek Notre-Dame en het kasteel waarmee alles begon in Boulogne-sur-Mer. Het kasteel, dat nu een museum is, dateert uit de 13de eeuw en is het eindpunt van een mooie wandeling op de vestigingen van het oude Boulogne.

De vissershaven is een belangrijk onderdeel van de stad, men kan er heerlijk wandelen of eten in de restaurants bekend om hun visspecialiteiten.

De brede zandstranden van Boulogne worden gebruikt voor verschillende sportieve activiteiten zoals zeilen, windsurfen, strandzeilen...

Boulogne heeft echt alles in huis voor een onvergetelijke taalvakantie!

We verblijven in een jeugdherberg op basis van vol pension. De herberg ligt in het centrum van de stad. De winkels, de haven, het strand en het oude stadscentrum zijn op loopafstand. De zomeruniversiteit beschikt over een prachtige locatie met ruime en speciaal aangepaste zalen om je van een prettig, praktisch en gezellig verblijf te verzekeren.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK