Expeditie Wiltz

Sportvakantie Met overnachting Treinvervoer inbegrepen Met expert Tentenkamp

Natuurlijk moet dit avontuur grotendeels geheim blijven, maar speciaal voor jullie willen we wel een tipje van de sluier oplichten. Een nachtdropping, paintballen, een rivierwandeling en een gezellig kampvuur kunnen we alvast beloven… maar de rest van de week zijn verrassingen en spannende gebeurtenissen verzekerd! Sterk uithoudingsvermogen? Tactisch inzicht? Overlevingsinstinct? Misschien ben jij wel de perfecte kandidaat voor Expeditie Wiltz!

i.s.m. T&S EventsSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Wiltz

Adres
Chateau de wiltz
9516 (Lux) Wiltz
Luxemburg
Bekijk op Google MapsErgens in het noordwesten van het Groothertogdom Luxemburg, ten oosten van een kleine woonkern maakt Free-time gebruik van de rustige, groene omgeving voor zijn avonturenkampen.

Reuzachtige bossen op de flanken van het dal en groene weiden aan de oevers van het kabbelend beekje en een vergeten spoorlijn vormt de omgeving waar er uit het niets twee kampterreinen te voorschijn komen. Deze terreinen hebben alle voorzieningen die nodig zijn voor een Free-time kamp (Tenten, stroom,..., water). Verder zijn er ook enkele extra's zoals parking, terras en wandelpaden. Daarnaast zijn er In het dorp musea, imker, school, openzwembad. Er is in de buurt ook plaats om een kampvuur te maken. De ideale uitvalsbasis voor echte avonturiers!


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK