Engelse taalvakantie in Broadstairs, GB

Educatieve vakantie Met overnachting Busvervoer verplicht Met uitstappen Met expert

We trekken naar Broadstairs, aan de Zuid-Engelse kust, en verblijven daar in een gastgezin. De taallessen (5x3u), georganiseerd door Kent School of English, gaan door in de voormiddag en worden gegeven door Engelse leerkrachten. Groepen met max. 12 studenten worden ingedeeld op basis van een taaltest en zijn dikwijls een smeltkroes van nationaliteiten. De begeleiding is tweetalig en helpt dus zeker waar nodig aangezien Engels de voertaal is tijdens alle activiteiten. In de namiddag en ‘s avonds staan er culturele, sportieve en ontspannende activiteiten op het programma: omnisport, een discoavond, een avondje bioscoop, snooker of bowling, beachvolley, een BBQ, karaoke, een quiz, ... én als ‘top of the bill’ een uitstap naar Canterbury en London. Je verblijft in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin. Het is mogelijk dat je het gastgezin deelt met een cursist van een andere nationaliteit, met wie je je Engels ook kan oefenen. Alles inbegrepen, behalve maaltijd heenreis, museumbezoek en persoonlijke uitgaven ter plaatse.

I.s.m. Taalvakantie.be 


Deze vakantie is voorbij en zit in ons archief, er kan niet meer voor worden ingeschreven.
Zoek een gelijkaardige vakantie waarvoor wel nog kan worden ingeschreven  

Broadstairs GB

Adres
Granville Road 10
Broadstair Broadstairs
Verenigd koninkrijk
Bekijk op Google MapsDeze taalvakantie vindt plaats in het kleine en uiterst gezellige stadje Broadstairs, in het graafschap Kent ten zuidoosten van Engeland. Het stadje met z'n uitgestrekte zandstranden verschuilt zich tussen de krijtrotsen en steile klippen van de Engelse kust. Langs de pittoreske vissershaven liggen gezellige cafés en bistro's. Op een boogscheut ligt Canterbury, waar een bezoek aan de Canterbury Cathedral tijdens de excursie niet mag ontbreken.

Tijdens deze cursus verblijf je in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin. Maak kennis met de Engelse gastvrijheid en laat je soigneren! Het is mogelijk dat je het gastgezin deelt met een cursist van een andere nationaliteit, met wie je je Engels ook kan oefenen.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK