Beach kicks!

sportvakantie met overnachting met expert

Als je je aan het Beach kicks kamp waagt, kan je je verwachten aan de zotste watersporten! We trotseren de wilde Noordzee tijdens zeeraften en zeekayakken en nemen een surfplank onder de arm tijdens het golfsurfen. 
We gaan naar Lakeside Paradise om te waterskiën en wakeboarden! 
Naast het water leren we ook de zeewind kennen tijdens het vliegeren met een kite. Nog wat beachvolley, frisbee en de week is zo voorbij. We're gonna live the good beachlife! 

I.s.m. The Outsider Coast Oostende en Lakeside Paradise Knokke - Heist

 

 Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

De Alk - Horizon Jeugdcentrum Bredene

Adres
Kapellestraat 88
8450 Bredene
België
Bekijk op Google MapsIn Bredene vlakbij het strand bevindt zich het Horizon jeugdcentrum, de perfecte plek voor een verblijf aan de Belgische kust. Horizon vzw beschikt over verschillende gebouwen, waaronder één gebouw genaamd De Alk. 

Familiale sfeer is één van de eigenschappen van de Alk. Met een maximum capaciteit van 38 personen en eigen polyvalente zaal is dit gebouw ideaal voor kleinere groepen. Het gebouw gelegen te midden van onze tuin is dan ook een topper.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK