Band Boost

Themavakantie Met overnachting Met toonmoment Met expert

Speel je al een instrument of heb je een dijk van een stem? Iedereen met spelervaring is welkom. Kennis van akkoorden is gewenst maar niet verplicht... Samen met professionele muzikanten en onder de hoede van producer Tim Kermans jammen we er op los. We vormen een band en we spelen gedurende een week de pannen van het dak! We zetten jullie geweldige creaties vervolgens op cd. Het wordt een week die je nooit zal vergeten. Vrijdagavond sluiten we af met een optreden voor ouders, fans en groupies. Rock on! 

I.s.m. ‘t Repmonds Rockateljee (producer Tim Kermans)

=>>> Breng je eigen instrument (of stem) mee!
 


 


Deze vakantie is voorbij en zit in ons archief, er kan niet meer voor worden ingeschreven.
Zoek een gelijkaardige vakantie waarvoor wel nog kan worden ingeschreven  

Laathof

Adres
Wolfgang d'Urselstraat 7
2880 Hingene
België
Bekijk op Google MapsHet Laathof ligt in een domein van 34 ha. Naast het parkbos is er een ruim grasveld waar kan gespeeld worden. Voor de sportievelingen is er een joggingparcours aangelegd.

Verspreid over 21 kamers kunnen in totaal 76 personen in Het Laathof verblijven. Alle kamers zijn voorzien van lavabo. Het gebouw telt 27 toiletten en 19 douches.

De grote eetzaal, met bar, kan indien nodig opgesplitst worden. Verder beschikken ze over drie dagzalen. Deze kunnen, naar gelang de beschikbaarheid, geboekt worden als vergaderzaal. Een praathoek, een bar met zithoek en een kleinere sessiehoek voor tien personen maken het huis extra gezellig.

Achteraan het gebouw is er een terras met picknicktafels.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK