Adventure op de boerderij

Sportvakantie Met overnachting Met expert

Hou je van actie in de natuur, dan is dit kamp iets voor jou. Tijdens deze week  klimmen we de apen achterna in een hoogteparcours tussen de bomen, doen we een dropping in het bos en koken we ons eigen potje op open vuur.
Ook lasershooten  paintball en een escape-room komen aan bod. Bij mooi weer brengen we een dag door aan het openlucht zwembad.
We leven op en rond een mooie boerderij waar je mee de dieren mag verzorgen. Daarbij behoort slapen op een echte hooizolder tot de mogelijkheden.Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Gemmenich

Adres
Rue de Grünebempt 44
4851 Gemmenich
België
Bekijk op Google MapsDe Grunebempt ligt net buiten het dorpje Gemmenich. Vlak bij het drielandenpunt België, Nederland en Duitsland is deze vakantiehoeve een oord van gastvrijheid voor ieder die wil genieten van rust en natuur.

Na een heerlijk ontbijt met streekproducten en eigen gebakken brood uit de speksteenkachel is een stevige wandeling of een bezoekje aan Aken, Valkenburg of Maastricht zeker de moeite waard!

De regio is uitermate geschikt voor fietsers en mountain-bikers. In en rond het Epenerbos lopen aangeduide routes van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK