Adventure & beach

sportvakantie met overnachting met bus met expert tentenkamp

​​Zin in vakantie in het buitenland? Zowel voor actie- als relaxzoekers hebben we een volledig pakket uitgewerkt. Zo staat een bezoekje aan het waterpretpark Aquabrava op het programma en gaan we een dag op watertrekking en lasershoot. Hou je van relax, dan kan je de zon zien ondergaan aan de Costa Brava.
Ben je een actieve durfal, dan vullen we je dag met actie: watersporten als windsurfen, standup paddleboarding (SUP), skimboarden en beachgames. Maar ook boogschieten, katapultschieten, muurklimmen en hindernissenparcours dagen ons uit.
Uiteraard geen droomvakantie zonder een Spaanse fiesta. We maken ons op voor een disco light Party! We bezoeken Gerona en doen daarbij ook een leuke Poolparty.

 Vamos Albanya!

I.s.m. Flowtrack



Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Camping Bassegoda Park

Adres
Cami de Bassegoda
17733 Bassegoda, Girona
Spanje
Bekijk op Google Maps



Bassegoda Park heet u welkom in het hart van de Catalaanse Pyreneeën, in een schaduwrijke en heuvelachtige omgeving tussen de Alt Empordà en de Alta Garrotxa. U beleeft er een onvergetelijke vakantie in een buitengewoon natuurkader.

 

We bieden u zowel comfortabele accommodaties als ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen. Ter plaatse vindt u ook een uitgebreid dienstenaanbod, kinderclubs om onze jongste gasten te entertainen en een zwemparadijs dat voor verkoeling zorgt.

 

Ontdek deze camping in de bergen die zich van alle andere campings onderscheidt. Bassegoda Park ligt namelijk in de beste regio van heel West-Europa voor sterrenkundige waarnemingen. Meer nog: de camping heeft zijn eigen sterrenwacht en biedt initiaties sterrenkijken aan. Tot slot engageert deze camping in Catalonië zich voor het behoud van zijn omgeving met diverse maatregelen die de impact op het milieu beperken.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK