Word natuurbeschermer!

Educatieve vakantie Met uitstappen Met expert

Wil jij ook weten wat je allemaal zelf kan doen om de natuur te beschermen? We gaan vier halve dagen op stap met Natuurpunt in de Bourgoyen, leren pakken bij over de planten en dieren daar én steken natuurlijk ook zelf onze handen uit de mouwen! We maken bijenhotels, en kijken welke nestkastjes we voor welke vogels kunnen bouwen. Daarnaast bezoeken we ook het vogelopvangcentrum in Merelbeke, waar we een blik achter de schermen kunnen nemen en heel wat wilde dieren van dichtbij kunnen ontmoeten. Op het einde van de week krijgen we ook ons attest van ‘Natuurbeschermer’.

I.s.m. Natuurpunt Gent en VOC MerelbekeSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sporthal Hogeschool

Adres
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sporthal Hogeschool is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving.

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sporthal Hogeschool combineren met de accommodaties van het Sint-Paulus instituut.

Meer info op www.hogent.be

Openbaar vervoer

De sporthal Hogeschool ligt ongeveer 200m van het Sint-Pietersstation, waar zowat alle bussen, trams en treinen stoppen.

Meer info op www.delijn.be of www.nmbs.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK