Paardrijden

sportvakantie met uitstappen met expert

Zijn draven, galopperen, voltige, longeren, aansingelen en roskammen nog moeilijke woorden voor je? Kom dan naar deze vakantie en de paardenwereld zal geen geheimen meer kennen.

We vertoeven een hele week op een manège. Maandag en vrijdag krijgen we één maal paardrijles, dinsdag tot en met donderdag twee maal. De andere momenten helpen we mee met de verzorging van de paarden, leren we ze opzadelen, maken we een ritje in de huifkar, leren onze paarden en shetlanders toiletteren, gaan even hobby horsen of spelen een leuk groepsspel!

I.s.m. Manège De Hoefslag
 Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sint-Paulus Instituut

Adres
Ebergiste De Deynestraat 2
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sint-Paulus Instituut is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving. Sint-Paulus is vlakbij de R4 gelegen, aan de Oudenaardse Steenweg (nabij de Sterre).

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sint-Paulus combineren met de accommodaties van de Hogeschool.

Openbaar vervoer

  • Halte Gestichtstraat (op 400m van St-Paulus): bus 47 en 5, tram 21 en 22
  • Halte E40 autoweg (op 600m van St-Paulus): bus 44, 48, 49, 70, 71 en 72 (op 600m)

Meer info op www.delijn.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK