Home Vakanties Kortingen Werkgeverskorting

Werkgeverskorting

Geniet van werkgeverskorting in drie stappen

Om de vlotte administratieve verwerking te garanderen en opdat u uw korting niet misloopt vraagt vzw Free-Time de juiste inschrijfprocedure te respecteren.

1. Log in op uw Free-Time profiel of maak er één aan

2. Stuur uw gegevens naar Free-Time

Stuur een e-mail naar info@freetime.be met vermelding van uw naam, familienaam, de naam van uw werkgever en uw personeelsnummer (of dienst). Stuur deze e-mail met het e-mailadres dat u opgaf in uw Free-Time profiel voor een vlotte verwerking van uw gegevens.

Pas nadat we die informatie geverifieerd hebben, contacteren wij u via e-mail om de toegekende korting te bevestigen. Hou er rekening mee dat dit verificatieproces tot drie werkdagen in beslag kan nemen.

Opgelet: De korting vervalt automatisch aan het einde van het kalenderjaar! Dan dient u dus opnieuw de korting aan te vragen.

3. Kies een vakantie

Eénmaal u ingelogd bent en u een e-mail verstuurd heeft en een bevestiging ontvangen heeft van ons, kunt u zich beginnen inschrijven voor vakanties.

Tijdens het inschrijven ziet u onmiddellijk dat de werkgeverskorting (en eventueel Kom-Paskorting) al op uw factuur verrekend is.

Opgelet:

  • De Werkgeverskorting is van toepassing op ons vakantieaanbod en is dus niet geldig op dagactiviteiten, Speelkriebels, cursussen, ...
  • De werkgeverskorting is ook niet geldig op vakanties in Drongen, Mariakerke of Sint-Amandsberg.

Partners met werkgeverskorting

Dankzij de samenwerking tussen uw werkgever en vzw Free-Time geniet u van € 10 korting op elke inschrijving. Deze korting krijgt u voor elk kind op elk kamp - internaat - en externaatkampen - ongeacht de periode, accommodatie of leeftijd.

VZW Free-Time heeft samenwerkingen met volgende organisaties

Ablynx PlusPas
Acerta Securex
AZ Sint-Lucas & Volkskliniek Sodigent
Benefits at WorkS SSD vzw
Berry bpi Universiteit Antwerpen
BNP Paribas Fortis UGent
Fedplus Willemot
Fluxys Yamagata
GTB Anteagroup
Honda KTA Brasschaat
Innovia Films
KBC
KBP
Provincie Oost-Vlaanderen

Volgende bedrijven kiezen ervoor een deel van het bedrag van de inschrijving te betalen voor hun werknemers:

  • SSD vzw (Politie) aanvragen verlopen via de dienst SSD vzw
  • BNP Paribas Fortis

Wilt u als werkgever een samenwerking met vzw Free-Time aangaan? Mail naar info@freetime.be en we nemen spoedig contact met u op.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK