Home Vakanties Kortingen Werkgeverskorting

Werkgeverskorting

Geniet van werkgeverskorting in drie stappen

Om de vlotte administratieve verwerking te garanderen en opdat u uw korting niet misloopt vraagt vzw Free-Time de juiste inschrijfprocedure te respecteren.

1. Log in op uw Free-Time profiel of maak er één aan

2. Stuur uw gegevens naar Free-Time

Stuur een e-mail naar info@freetime.be met vermelding van uw naam, familienaam, de naam van uw werkgever en uw personeelsnummer (of dienst). Stuur deze e-mail met het e-mailadres dat u opgaf in uw Free-Time profiel voor een vlotte verwerking van uw gegevens.

Pas nadat we die informatie geverifieerd hebben, contacteren wij u via e-mail om de toegekende korting te bevestigen. Hou er rekening mee dat dit verificatieproces tot drie werkdagen in beslag kan nemen.

Opgelet: De korting vervalt automatisch aan het einde van het kalenderjaar! Dan dient u dus opnieuw de korting aan te vragen.

3. Kies een vakantie

Eénmaal u ingelogd bent en u een e-mail verstuurd heeft en een bevestiging ontvangen heeft van ons, kunt u zich beginnen inschrijven voor vakanties.

Tijdens het inschrijven ziet u onmiddellijk dat de werkgeverskorting (en eventueel Kom-Paskorting) al op uw factuur verrekend is.

Opgelet:

  • De Werkgeverskorting is van toepassing op ons vakantieaanbod en is dus niet geldig op dagactiviteiten, Speelkriebels, cursussen, ...
  • De werkgeverskorting is ook niet geldig op vakanties in Drongen, Mariakerke of Sint-Amandsberg.

Partners met werkgeverskorting

Dankzij de samenwerking tussen uw werkgever en vzw Free-Time geniet u van € 10 korting op elke inschrijving. Deze korting krijgt u voor elk kind op elk kamp - internaat - en externaatkampen - ongeacht de periode, accommodatie of leeftijd.

VZW Free-Time heeft samenwerkingen met volgende organisaties

Ablynx
Acerta Pluspas
Balta Securex
Benefits at Work Sodigent
BNP Paribas Fortis SSD vzw
Claerhout The Reference
Demival Universiteit A'werpen
UGent
GTB Yamagata
Honda
Innovia Films
KBC
KBP

Volgende bedrijven kiezen ervoor een deel van het bedrag van de inschrijving te betalen voor hun werknemers:

  • SSD vzw (Politie) aanvragen verlopen via de dienst SSD vzw
  • BNP Paribas Fortis

Wilt u als werkgever een samenwerking met vzw Free-Time aangaan? Mail naar info@freetime.be en we nemen spoedig contact met u op.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK