Koekenbak met koekiemonster

Educatieve vakantie

Hmmm koekjes! Wie eet er nu niet graag koekjes? Niemand, dat dachten wij ook! Daarom gaan we heel de week koekjes bakken!
Amandelkoekjes, chocolade koekjes, koekjes met glazuur, speculaas en misschien wel een koekjestaart! Of een nieuwe Free-Time koek bedenken? Ja, dat is een super idee! De expert bij uitstek in het koekjes bakken, het koekiemonster, komt soms langs om zijn kennis met ons te delen. Maar pas op dat hij niet alle koekjes opeet! Want dan hebben we er geen meer om samen met de mama en de papa thuis op te smikkelen.
 Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sint-Paulus Instituut

Adres
Ebergiste De Deynestraat 2
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sint-Paulus Instituut is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving. Sint-Paulus is vlakbij de R4 gelegen, aan de Oudenaardse Steenweg (nabij de Sterre).

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sint-Paulus combineren met de accommodaties van de Hogeschool.

Openbaar vervoer

  • Halte Gestichtstraat (op 400m van St-Paulus): bus 47 en 5, tram 21 en 22
  • Halte E40 autoweg (op 600m van St-Paulus): bus 44, 48, 49, 70, 71 en 72 (op 600m)

Meer info op www.delijn.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK