Festivalreporter (m/v/x) gezocht!

educatieve vakantie eigen vervoer met uitstappen met expert tentenkamp

“Festivalreporter (m/v/x) gezocht!”

Ben je tussen 14 en 18 jaar en jaloers op de live verslaggeving van de DJ’s van Studio Brussel tijdens Pukkelpop of Rock Werchter? Dan is dit je kans! Onder begeleiding van ervaren radiomakers en online wizards leer je in drie dagen de kneepjes van het vak: Je leert interviewen, je leert monteren, je leert audiovisuele social content maken én daarbovenop toveren we je om tot een échte radiomaker.

Na een spoedcursus van drie dagen, trekken we met onze tent, camera en microfoon naar het festivalterrein van het Rijversfestival. We starten de dag steeds met een live radio-uitzending van twee uur, daarna steken we de handen uit de mouwen als reporters en content creators.

Natuurlijk is er ook tijd om van het festival te genieten en het laatste concert live te komen recenseren in de uitzending. Wie weet slaag je er zelfs in om je favoriete artiest voor de microfoon te krijgen?

Afspraak op de camping?!

Let op! Op maandag-woensdag gaat het kamp door van 9.00u t.e.m. 16.00u in de studio van Urgent.fm (Bib De Krook). Deelnemers gaan rechtstreeks naar de kamplocatie in de Krook. Daar worden jullie opgevangen door de begeleiders van Blooshoofd. Op woensdagavond vertrekken deelnemers en begeleiders naar het Rijversfestival! We versturen 3 weken voor het kamp een uitgebreide infomail. 
Inbegrepen = workshops met experts, overnachting, tenten en maaltijden op festival, begeleiding ter plaatse (en vervoer naar en van festival);
Niet-inbegrepen = kampeermateriaal en lunch op maandag-woensdag;
 

I.s.m. Ervaren radiomakers van Blooshoofd VZW in de studio van Urgent.fm. 



Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Urgent.fm (Krook Bib)

Adres
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent
België
Bekijk op Google Maps




De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK