Badmutsen en zwemvliezen

Sportvakantie Met uitstappen

Ben je een echte waterrat in wording? Blijf jij het liefst van al de hele dag in bad? En loop je het hele jaar door met je zwembandjes aan, want je moest maar eens een meertje tegen komen?
Dan is dit kamp iets voor jou! Lekker zwemmen en stoeien 'all day long'! Heb je nog een beetje schrik? Geen probleem, onze monitoren zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt in het water! En als we niet in het zwembad te vinden zijn, proberen we verschillende sporten uit!
Amai, dat klinkt niet alleen leuk, dat is het ook!

Ism Zwembad 'Rozebroeken'Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sporthal Hogeschool

Adres
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sporthal Hogeschool is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving.

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sporthal Hogeschool combineren met de accommodaties van het Sint-Paulus instituut.

Meer info op www.hogent.be

Openbaar vervoer

De sporthal Hogeschool ligt ongeveer 200m van het Sint-Pietersstation, waar zowat alle bussen, trams en treinen stoppen.

Meer info op www.delijn.be of www.nmbs.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK