Zomerzoekkamp

themavakantie met uitstappen

Oh neen! Het is al de laatste week van de Zomervakantie! De zomer gaat verloren!
We moeten de zomer terug vinden. Hoe doen we dat? Door een hele week zo-zomers-mogelijke-dingen te doen! Trek je bloemenjurkje en je zwemshort aan! We gaan zwemmen! En genieten van de zon! We gaan cocktails drinken en fruit-brochettes maken! We gaan frisbee spelen, en palletjestennis! Vergeet je zonnebril niet, en de zonnemelk! We gaan... We gaan...! Zo kunnen we blijven doorgaan! Maar het belangrijkste om te onthouden is: we laten de zomer niet vertrekken! Als het aan ons lag, was het heel het jaar door zomer. En misschien, als we heel hard ons-zomerse-best doen, blijft de zomer nog een tikkeltje langer! Hoezee!
 

Inc. zwemmen in Rozebroeken (incl. 1 zwembeurt)Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sporthal Hogeschool

Adres
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sporthal Hogeschool is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving.

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sporthal Hogeschool combineren met de accommodaties van het Sint-Paulus instituut.

Meer info op www.hogent.be

Openbaar vervoer

De sporthal Hogeschool ligt ongeveer 200m van het Sint-Pietersstation, waar zowat alle bussen, trams en treinen stoppen.

Meer info op www.delijn.be of www.nmbs.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK