Voor het eerst aan zee

themavakantie met overnachting eigen vervoer

Wow! Alle dingen die ik tegenkom heb ik nog nooit gezien. Mooie zeeschelpen, schattige waterkrabjes en kleurrijke strandballen. De zon schijnt er en ik zal misschien wel wat zweten, maar dat vind ik niet erg, want dan mag ik een lekker ijsje eten! Spelen op het strand en in het water, het valt reuze mee! Ik heb het natuurlijk over mijn eerste keer aan zee!Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

De Zeekameel

Adres
Lombardsijdelaan 235
8434 Lombardsijde-Westende
België
Bekijk op Google MapsDe Zeekameel te Lombardsijde is gelegen op de rand van duin en polder en op een boogscheut van zee en strand (1,2 km) en de mooie Nieuwpoortse jachthaven (800 m).

Dit verblijfscentrum met een moderne, eenvoudige inrichting biedt alle nodige comfort en is toegankelijk voor iedereen, in het bijzonder voor scholen (zeeklassen, bezinningsdagen, vriendschapsdagen...), groepen (jeugdverenigingen, sportclubs, wielertoeristen en motoren, andersvaliden...).


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK