Urban Music BXL

Ontdekkingsvakantie Met overnachting Treinvervoer inbegrepen Met uitstappen Met expert

In deze week gaan we de Urban music culture verkennen. Street poetry & Rap zijn belangrijke ingrediënten van de Urban music-scene. Het is niet zo moeilijk om je eigen rhymes te schrijven, er is wel een beetje durf vereist. Beatboxen kan natuurlijk ook niet ontbreken. Op dag 3 gaan we deze disciplines mixen en onze eigen songs opnemen. Daarna dompelen we ons onder in breakdance, of b-boying. Headspins en powermoves zijn  vanaf dan geen geheimen meer voor ons. Op de laatste dag gooien we alles wat we geleerd hebben in de blender en maken we een videoclip van onze eigen muziek, waarin we zelf gaan dansen en acteren. Say yeah!

I.s.m. Woordomhoog en hun professionele begeleiders Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sleep inn - Jes

Adres
Werkhuizenstraat 3
1080 Brussel
België
Bekijk op Google MapsJES Sleep Inn is het verblijfcentrum van JES, een jongerenorganisatie actief in Brussel, Antwerpen en Gent. Met haar 89 bedden, en gelegen in een oud industrieel pand tussen het historisch centrum van Brussel en Tour en Taxis, is het de ultieme uitvalsbasis voor kleine en grote groepen om stedelijkheid te ervaren.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK