Ultimate adventure xl

Sportvakantie Met overnachting

Avontuur in de mix: buitensporten in de prachtige Vlaamse Ardennen in combinatie met een exclusieve buitenslaapplaats: de thuisbuizen! Fun gegarandeerd! We doen uiteenlopende outdoor activiteiten zoals een teambuilding boven een moeras en een hangen als apen in het touwenparcours. We gaan een heuse via ferrata en een deathride te lijf! Verder glijden we over het water met onze waterski's!  Deze week leven we midden in de natuur. We helpen ook mee ons eigen potje koken. 's Avonds chillen we bij het kampvuur en dagen elkaar uit voor een potje bolletra in de speciale arena van The outsider! 

I.s.m. The outsider Vlaamse Ardennen. Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

De Thuisbuizen - The Outsider Vlaamse Ardennen

Adres
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde
België
Bekijk op Google MapsOm een kamp vol avontuur compleet te maken, overnachten we in de Thuisbuizen. Na een gezellige avond aan het kampvuur kruipt ieder in zijn eigen buis om de nacht door te brengen in open lucht. 's Morgens word je wakker in de volle natuur en kan je fris aan de nieuwe dag beginnen!


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK