Thaiboksen: Muay Thai

Sportvakantie Met expert

Altijd al eens willen thaiboksen? Ben je steeds weer op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan is dit kamp écht iets voor jou! Ervaren muaythaitrainers leren je al op dag één de basistechnieken van het thaiboksen aan. Daarna verfijnen we onze techniek verder. Op vrijdag ken je al verschillende stoot-trap en clinchtechnieken! Je zelfvertrouwen en zelfdiscipline krijgen een boost, je weerbaarheid verhoogt, je uithouding en kracht nemen toe, …. Deze aanvallende en zelfverdedigingssport is dé perfecte workout voor jouw lichaam. Ga jij, samen met ons, de uitdaging aan?

I.s.m. de lesgevers van Team MahanakhonSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sporthal Hogeschool

Adres
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sporthal Hogeschool is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving.

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sporthal Hogeschool combineren met de accommodaties van het Sint-Paulus instituut.

Meer info op www.hogent.be

Openbaar vervoer

De sporthal Hogeschool ligt ongeveer 200m van het Sint-Pietersstation, waar zowat alle bussen, trams en treinen stoppen.

Meer info op www.delijn.be of www.nmbs.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK