Sportieve Pokémons

sportvakantie

Kies je Pokémon en pak je Pokédeck -en balls! We trekken op avontuur net zoals Ash. We gaan op zoek naar nieuwe en grotere Pokémon. En we battelen in een echt toernooi!

Maar pas op, we komen veel gevaren tegen op ons pad. Team Rocket met Meooowth zit ons op de hielen. Om nog maar te zwijgen van de gevaarlijke poison Pokémon!

Maar niet gevreesd, samen verslaan we de slechteriken en worden de helden van het Pokéland! Help Ash, Misty en Rock op hun reis. Ze hebben jullie dapperheid en krachten hard nodig. Gotta catch them all!  Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sporthal Hogeschool

Adres
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sporthal Hogeschool is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving.

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sporthal Hogeschool combineren met de accommodaties van het Sint-Paulus instituut.

Meer info op www.hogent.be

Openbaar vervoer

De sporthal Hogeschool ligt ongeveer 200m van het Sint-Pietersstation, waar zowat alle bussen, trams en treinen stoppen.

Meer info op www.delijn.be of www.nmbs.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK