Spetter, Pieter, Pater

Ontdekkingsvakantie Met overnachting

Spetter, Pieter, Pater, ik kom een druppel later…

Wanneer we druk spelen met water, vliegt de tijd voorbij! We proberen alle waterspelletjes uit en ontdekken wat we nog allemaal met water kunnen uitspoken.

Ben jij een avonturier die niet vies is van wat nattigheid, dan is dit jouw ideale kamp! Waterspelen bedenken, zandkastelen bouwen met grachten, … Bedenk al snel wat jij allemaal met water wilt doen!Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Saint Antoine

Adres
Pylyserlaan 25
8670 Koksijde
België
Bekijk op Google MapsMidden in de Westvlaamse duinen van onze Belgische kust, bevindt zich het jeugdverblijfcentrum Saint-Antoine Koksijde.

Deze accommodatie heeft een uitgebreid gamma aan faciliteiten. Naast de slaapvoorzieningen en sanitaire faciliteiten, is er een ruime refter voorzien en kunnen we ook gebruik maken van verschillende les-, spel- en sportlokalen.

Bovendien kunnen we buiten genieten van een prachtige tuin, met volleybalnet en gelegen temidden van de duinen. Aan de overkant van de straat bevindt zich het gemeentelijk park met voetbalveld, sporthal, overdekt zwembad en speeltuin.

Meer info op: ond.vsko.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK