So you KNOW you can cook

Educatieve vakantie Met overnachting Met uitstappen Met toonmoment Met expert

In dit vervolgkamp gaan we een stapje verder. Heb je al eerder het “So you think can cook”-kamp gevolgd of heb al kookervaring? Schrijf je in! We vertrekken van een stevige basis en bouwen onze kennis verder uit. Meer dan louter receptjes volgen: we trekken de (menu)kaart van een totaalconcept. Snijtechnieken, mise-en-place, tafeletiquette, jongleren met smaken en afwerken met gepaste kruiden, verrassende ingrediënten, eigen creaties, het zit er allemaal in! Gewoontegetrouw nodigen de jonge chefs de familie op vrijdag uit aan tafel.


I.s.m. Hotel- en Toerismeschool Spermalie


Deze vakantie is voorbij en zit in ons archief, er kan niet meer voor worden ingeschreven.
Zoek een gelijkaardige vakantie waarvoor wel nog kan worden ingeschreven  

Spermalie Brugge

Adres
Snaggaardstraat 15
8000 Brugge
België
Bekijk op Google MapsDeze hotel- en toerismeschool is onze gastheer tijdens ons verblijf. Deze accommodatie ligt in een groene, rustige omgeving in het centrum van Brugge.

We slapen in een tot twee persoonskamers in één van de grootste internaten van Vlaanderen. Deelnemers brengen hun slaapzak, onderlaken en kussensloop mee. Het sanitair op het internaat wordt dagelijks schoongemaakt.

De deelnemers verzorgen zelf de pottenafwas en de schoonmaak van de keuken, zoals dat ook in het 'echte' leven gebeurt. De afwas van borden, glazen, bestek gebeurt door Spermalie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK