Ontdek de B&B

educatieve vakantie met overnachting eigen vervoer met expert

B&B is momenteel erg 'hot', overal te lande openen mensen hun huis voor gasten. Willen jullie dit gebeuren van dichtbij meemaken en dit niet als gast maar als uitbater? Dit kan in een uniek B&B-kamp. Tijdens deze week leren jullie het wel en wee van een B&B ontdekken. Enerzijds het sociale aspect: de ontvangst van en de omgang met de gasten. Anderzijds ook het hele praktische luik: gastenkamers klaar maken, bedden dekken, poetsen van het sanitair, een verzorgd ontbijt serveren, tafel dekken en afruimen, brood en croissants bakken,... Naast de B&B activiteiten is er uiteraard ook gelegenheid om mee de dieren te verzorgen en te ontspannen: wandelen met pony's, zwemmen...

Het kamp gaat door in B&B Grunebempt, een boerderij gelegen in een mooi stuk natuur aan het drielandenpunt.Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Gemmenich

Adres
Rue de Grünebempt 44
4851 Gemmenich
België
Bekijk op Google MapsDe Grunebempt ligt net buiten het dorpje Gemmenich. Vlak bij het drielandenpunt België, Nederland en Duitsland is deze vakantiehoeve een oord van gastvrijheid voor ieder die wil genieten van rust en natuur.

Na een heerlijk ontbijt met streekproducten en eigen gebakken brood uit de speksteenkachel is een stevige wandeling of een bezoekje aan Aken, Valkenburg of Maastricht zeker de moeite waard!

De regio is uitermate geschikt voor fietsers en mountain-bikers. In en rond het Epenerbos lopen aangeduide routes van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK