#Instafood

Educatieve vakantie Met overnachting Met toonmoment Met expert

Heb je eerder al “So you think can cook” gevolgd of heb je al kookervaring? In dit vervolgkamp gaan we een stapje verder.

In dit kamp verfijnen we onze kookkunsten met internationale gerechten. We maken een wereldbuffet en leren wokken, grillen, stomen, teppan yaki… Samen genieten we van onze zelfgemaakte tapas, wraps en slow food: make your own burger and pitta. We dagen elkaar uit voor een proefspel ‘Taste the world’. Voor nieuwe inspiratie trekken we naar een internationaal viersterren hotel. Leer je gerecht instagram-waardig te maken en laat je volgers watertanden. Op vrijdag kan de familie genieten van een wereldbuffet met live cooking gepresenteerd door de jonge chefs.


i.s.m. Hotel- en Toerismeschool SpermalieSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Spermalie Brugge

Adres
Snaggaardstraat 15
8000 Brugge
België
Bekijk op Google MapsDeze hotel- en toerismeschool is onze gastheer tijdens ons verblijf. Deze accommodatie ligt in een groene, rustige omgeving in het centrum van Brugge.

We slapen in een tot twee persoonskamers in één van de grootste internaten van Vlaanderen. Deelnemers brengen hun slaapzak, onderlaken en kussensloop mee. Het sanitair op het internaat wordt dagelijks schoongemaakt.

De deelnemers verzorgen zelf de pottenafwas en de schoonmaak van de keuken, zoals dat ook in het 'echte' leven gebeurt. De afwas van borden, glazen, bestek gebeurt door Spermalie.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK