Iedereen artiest!

Educatieve vakantie Met overnachting Met uitstappen Met expert

Artiesten worden vaak gezien al zeer getalenteerde mensen. Eigenlijk zijn het vooral durvers, die zich niet zo hard aantrekken wat de wereld van hen vindt. Door deze houding vinden ze originele invalshoeken om iets nieuws te creëren. In deze week willen we bewijzen dat iedereen artiest kan zijn: talent is ondergeschikt aan wilskracht. We gaan aan de slag met schilderen, acteren, dansen en muziek. We doen stap-voor-stap oefeningen die iedereen kan en durft te doen, om het zelfvertrouwen te verkrijgen om  jezelf te uiten. Artistiek creëren en creatief bezig zijn is vooral gewoon fun. Het verven, dansen, zingen, acteren op zich is veel belangrijker dan het uiteindelijke resultaat. Over kleur en smaak valt niet te twisten toch: Iedereen artiest!

I.s.m. Woordomhoog en hun professionele begeleiders. 

 Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Jeugdverblijf Oud Klooster Dikkele

Adres
Brouwerijstraat 4
9630 Dikkele
België
Bekijk op Google MapsHet Oud Klooster Dikkele is een charmant oud parochiaal schooltje dat volledig omgebouwd is tot een modern jeugdverblijf en groepsaccomodatie. Het heeft een prachtige tuin van 1 hectare groot. Je kan er spelen, wandelen en uitrusten.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK