Highlandgames

Themavakantie

De Schotten staan bekend om hun kracht en uithoudingsvermogen in hun jaarlijkse Highland Games. Denk jij dat je hen kan evenaren? Is gooien met boomstammen en loodzware stenen echt iets voor jou? Of trek jij je tegenstrever los over de streep met behulp van een dik touw of zeel? En duw je je tegenstander met een boomstam zo uit de kring? Hijs je dan maar snel in je stoere schotse rok want deze vakantie is écht iets voor jou.

Laat je spieren maar al rollen en bollen en smeer je kuiten in met paardenbalsem, want je gaat het nodig hebben!Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sint-Paulus Instituut

Adres
Ebergiste De Deynestraat 2
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sint-Paulus Instituut is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving. Sint-Paulus is vlakbij de R4 gelegen, aan de Oudenaardse Steenweg (nabij de Sterre).

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sint-Paulus combineren met de accommodaties van de Hogeschool.

Openbaar vervoer

  • Halte Gestichtstraat (op 400m van St-Paulus): bus 47 en 5, tram 21 en 22
  • Halte E40 autoweg (op 600m van St-Paulus): bus 44, 48, 49, 70, 71 en 72 (op 600m)

Meer info op www.delijn.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK