Full skate

sportvakantie met overnachting eigen vervoer met uitstappen met expert

De volledige focus op SKATEN! Let’s ride!

Boarden: sport, fun & a fascinating way of life. Tijdens het Full Skate Camp leren ervaren boardinstructeurs je op een veilige manier de hipste moves van het skate- (basics, miniramp, street, rails) en longboarden (ook downhill skills!).

Newbie of übergevorderde? Beginners leren – met vallen en opstaan – hun board perfect controleren. Gevorderden verleggen grenzen op verschillende skate obstakels. Elke week wordt er ook een skateday georganiseerd en trekken we erop uit naar Brugge of Oostende!
Oefen je tricks op het privé minipark met boxen, rails, quarters, een mini ramp, grote ramp én overdekte mini ramp of show je skills tijdens een avondsessie op onze mini skatebowl. Het Full Skate Camp belooft een geweldig coole ervaring want ook longskaten, golfsurfen en een workshop graffiti staan op het programma.

Deelnemen aan het Full Skate Camp kan met eigen boardmateriaal of met skate- en beschermingsmateriaal van Elephant Camps.

I.s.m. Elephant CampsSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Wenduine - Elephant Events

Adres
Ter Bieststraat 22
8420 Vlissegem (De Haan)
België
Bekijk op Google MapsOns kamp ligt op 5 minuutjes stappen van het strand en duinenbos. Hier staan onze coole bussen en chalets naast de boerderij. Deze bussen en chalets zijn heringericht als slaapplaats en voldoen aan de strengste voorwaarden en reglementeringen. Er is telkens een bus of chalet voor jongens en één voor meisjes.

Op het terrein is een EHBO lokaal en sanitair voorzien. Er zijn voldoende douches en wc’s aanwezig, eveneens gescheiden. De grote gemeenschappelijke ruimte heeft een houten vloer. Hier gaan de “indoor” activiteiten door.

Het terrein is 4000 m² groot. Meer dan voldoende speelweide! Hier kies je voor een origineel kamp met alle nodige comfort.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK