Fashion Designers

Creavakantie Met toonmoment Met expert

Wil je graag je eigen ontwerpen leren maken? Dat kan! Onder professionele begeleiding gaan we deze week aan de slag met de naaimachine. Wedden dat je op het einde van de week je eigen ontwerp kan maken? Naast naaien houden we ons ook bezig met het maken onze eigen modeshow, kom dat zien!!

Deze cursus is gericht op beginners.
I.s.m. Professionele lesgeefster (Retou'chez Rita), de workshops gaan door in een professioneel lokaal met splinternieuw materiaal. Lokaal gelegen aan 'Clemenspoort' naast de sporthal van de Hogeschool. 
 Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sporthal Hogeschool

Adres
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sporthal Hogeschool is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving.

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sporthal Hogeschool combineren met de accommodaties van het Sint-Paulus instituut.

Meer info op www.hogent.be

Openbaar vervoer

De sporthal Hogeschool ligt ongeveer 200m van het Sint-Pietersstation, waar zowat alle bussen, trams en treinen stoppen.

Meer info op www.delijn.be of www.nmbs.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK