Fashion Designers

Creavakantie Met toonmoment Met expert

We maken op basis van leuke patronen onze eigen ontwerpen. Onder professionele begeleiding gaan we deze week aan de slag met de naaimachine. Op het einde van de week hebben we twee eigen creaties helemaal af. Naast naaien, bereiden we ook onze allereigenste modeshow voor! 

Deze cursus is gericht op beginners.
I.s.m. Professionele lesgeefster (Retou'chez Rita), de workshops gaan door in een professioneel lokaal met splinternieuw materiaal. Lokaal gelegen aan 'Clemenspoort' naast de sporthal van de Hogeschool. 
 Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Sporthal Hogeschool

Adres
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
België
Bekijk op Google MapsOnze externaatslocatie Sporthal Hogeschool is makkelijk bereikbaar, heel ruim en ligt in een groene omgeving.

Via de R4 kan u zonder problemen en zonder tijdverlies de accommodatie Sporthal Hogeschool combineren met de accommodaties van het Sint-Paulus instituut.

Meer info op www.hogent.be

Openbaar vervoer

De sporthal Hogeschool ligt ongeveer 200m van het Sint-Pietersstation, waar zowat alle bussen, trams en treinen stoppen.

Meer info op www.delijn.be of www.nmbs.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK