Extremis (Flight)

sportvakantie met overnachting met trein met expert tentenkamp

Ben jij een durfal? Kick je op snelheid, avontuur en grote hoogtes? Dan is Extremis jouw kamp! We laten elke dag je adrenaline pieken dankzij een catapultsprong, een deathride (de langste in Europa) en een zot hoogteparcours. Daarnaast hebben we pijlsnelle activiteiten zoals mountainboarden, wakeboarden, waterskiën, een paintballgevecht en een gevaarlijk nachtspel op de planning staan. Na alle sensatie komen we tot rust in ons gezellig tentenkamp en we koken ons eigen potje. We genieten na van al dat zots aan het kampvuur. 

Voeg je graag nog een zotte activiteit toe aan je planning? Optioneel kan je kiezen voor een extra duoskydive sprong (onder voorbehoud van goed weer).

I.s.m. vzw Mountainboard, Viroin Meuse Evasion, Terraltitude, The SpinSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Wanyi Park

Adres
Rue Plaine-de-jeux 30
5670 Oignies – en –Thierache (Viroinval)
België
Bekijk op Google MapsOp de Veense grashelling, omringd door het groen is het een paradijs om te verblijven.

Een grote graspiste om te mountainboarden met een miniramp om trucjes op uit te proberen. Naast de piste is een kampterrein waar we onze kampdorp op slaan. Dit terrein is voorzien van een douche, toiletten en elektriciteit. Bovenaan de piste is een gezellige chalet met een bar en terras.

Meer info op: www.mountainboard.be


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK