De speurneuzen

themavakantie met overnachting eigen vervoer met expert

Het Free-Time onderzoeksbureau lost deze week tal van misdaden op. Er zijn dan ook heel wat goede rechercheurs nodig. Na een vijfdaagse opleiding maak je deel uit van ons detectiveteam. We leren alle kneepjes van het speurdersvak. Kun jij spioneren zonder gezien te worden? Camoufleren, controleren van alibi’s, codes kraken… Echt alle detectivetechnieken komen aan bod.

Bovendien leren we laserschieten zodat we ons mogelijk doelwit zeker niet laten ontsnappen. Ben je stressbestendig? Dan ben jij de m/v die we zoeken om ons team te versterken!

Incl. een dagworkshop van een echte detective, help hem een zaak op te lossen!Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

De Tilk

Adres
Bergstraat 16
9820 Merelbeke
België
Bekijk op Google MapsDit comfortabele jeugdvakantiehuis ligt in een prachtig kasteelpark ‘Ten Berg’ op slechts enkele kilometers van de cultuur-historische stad Gent.

De Tilk is uitstekend geschikt voor bosklassen, vakantiekampen, bezinningsdagen, weekends, stages, vormingsdagen, dagvergaderingen met maaltijd, …


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK