Cookadventure

educatieve vakantie met overnachting met trein

Komen eten, Bake-off, Mijn Restaurant, Snack Masters, … Allemaal verleden tijd. Deze zomer is er Cookadventure! Hier leer je de lekkerste gerechten klaarmaken en leer je de fijnste kooktechnieken. Koken in een oven, op een bbq of op een houtvuur en het bereiden van een verse soep, een heerlijke hoofdmaaltijd of een dessert: alles kan! Met een tikkeltje competitie tegen elkaar stijden jullie om de 5 ‘Cookadventure Stars’. En al dat lekkers moet natuurlijk ook worden opgegeten…Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Groepsaccommodatie Mont Saint Jacques

Adres
Saint Jacques 19
4980 Trois-Ponts
België
Bekijk op Google MapsEen van de leukste groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen is ongetwijfeld Le Mont Saint Jacques. Een vakantieverblijf met eigen zwembad, bos/speelveldjes, voetbal- en basketplein, speeltuin, gezellige salon. Keuken met professionele keukenapparatuur. BBQ & kampvuurplaats. Een zeer mooie uitvalsbasis voor schitterende avonturen in de Hoge Venen. 


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK