Bergkamp - Slovenië - Triglav National Park

Sportvakantie Met overnachting Busvervoer verplicht Met expert Tentenkamp

Ben je tussen 12 en 18 jaar en avontuurlijk ingesteld? Trek je graag naar de bergen voor een hoop avontuur? Is een week “back to basic” volledig jouw ding? Dan ben je bij deze bergstage aan het juiste adres!

Van zaterdagochtend 6 juli 2019 tot vrijdagavond 12 juli 2019  trekken we met een toffe bende jonge avonturiers een week naar de bergen. De bestemming van dit jaar wordt “het Triglav National Park “ in Slovenië. We zullen de streek van Gorenjska verkennen. In deze streek ligt het prachtige meer van Bled als vertreksbasis. De trektocht gaat doorheen de Julische Alpen met het mooie Triglav-gebergte. We slapen in berghutten. 

Op zaterdag installeren we ons “basiskamp”, van waaruit we de hele week actie zullen ondernemen. We hebben zoals ieder jaar een avontuurlijk programma voorzien. Dit programma richt zich naar de jonge avonturier, en is ook voor de niet-klimmers zéér toegankelijk!

Het programma proberen we steeds zo gevarieerd mogelijk te maken, zodat iedereen op allerlei manieren uitgedaagd wordt. Hieronder enkele activiteiten die gedurende de stage zeker aan bod zullen komen.

I.s.m. Bleau Climbing Team


Deze vakantie is voorbij en zit in ons archief, er kan niet meer voor worden ingeschreven.
Zoek een gelijkaardige vakantie waarvoor wel nog kan worden ingeschreven  

Slovenië - Triglav National Park

Adres
camping aan meer van Bled
4260 Bled
Slovenië
Bekijk op Google MapsHet Nationaal Park Triglav is een nationaal park in de Julische Alpen. Het ligt in de regio Gorenjska, in het noordwestelijke grensgebied van Slovenië. Het is vernoemd naar de berg Triglav die ook het nationale symbool is. .

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK