Bergkamp - LA CHAÎNE DES ARAVIS - FRANSE VOOR-ALPEN

Sportvakantie Met overnachting Busvervoer verplicht Met expert Tentenkamp

Ben je tussen 12 en 18 jaar en avontuurlijk ingesteld? Trek je graag naar de bergen voor een hoop avontuur? Is een week “back to basic” volledig jouw ding? Dan ben je bij deze bergstage aan het juiste adres!

Van zaterdagochtend 11 juli 2020 tot vrijdagavond 17 juli 2020  trekken we met een toffe bende jonge avonturiers een week naar de bergen. De bestemming van dit jaar wordt “La Chaîne Des Aravis" in Franse Voor-Alpen. De Arvisketen is een bergketen in de Franse Voor-Alpen, gelegen in het dpartement Savoie en Haute-Savoie. De meest noordelijke bergtop is de Tête de la Lallaz; de meest zuidelijke de Aiguilles du Mont. De Aravisketen wordt doorkruist door de Cols des Aravis. Dit vormt eveneens het laagste punt van de keten. We slapen in berghutten. 

Op zaterdag installeren we ons “basiskamp”, van waaruit we de hele week actie zullen ondernemen. We hebben zoals ieder jaar een avontuurlijk programma voorzien. Dit programma richt zich naar de jonge avonturier, en is ook voor de niet-klimmers zéér toegankelijk!

Het programma proberen we steeds zo gevarieerd mogelijk te maken, zodat iedereen op allerlei manieren uitgedaagd wordt. Schrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Chaîne des Aravis - Haute Savoie

Adres
/
/ Chaîne des Aravis
Frankrijk
Bekijk op Google Maps
De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK