Beach Madness

sportvakantie met overnachting eigen vervoer met uitstappen met expert

Deze week word je letterlijk ondergedompeld in een wereld die draait om watersporten. De zee en het strand zijn onze uitvalbasis. We trotseren de wilde Noordzee tijdens zeeraften en zeekayakken en nemen een surfplank onder de arm tijdens het golfsurfen. Naast het water leren we ook de zeewind kennen tijdens het vliegeren met een kite. Nog wat beachvolley, frisbee, go-cart rijden en de week is zo voorbij. Ben je een avonturier zonder angst van water? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Let’s get mad at the beach!

I.s.m. The Outsider CoastSchrijf in voor dit kamp

Om een vakantie te boeken vragen we om eerst te registreren. In een My Free-Time profiel worden uw gegevens en die van uw kind(eren) zo bewaard voor de volgende keer.

Vakantiehuis Duindal

Adres
Essex Scottishlaan 141
8434 Westende
België
Bekijk op Google MapsNiets heerlijker dan enkele dagen ontspannen aan de kust. Sinds midden 2017 kunt u terecht in onze volledig vernieuwde vakantiewoning Duindal te Westende. Dit gezellige vakantiehuis met ruime tuin is prima gelegen op slechts 200 meter van het strand.
U logeert met maximum 32 personen in onze modern vakantiehuis aan zee. Bovendien beschikt u over een privétuin en eigen parking. De zee ligt letterlijk aan je voeten, maar de ligging aan de tramhalte is ook ideaal voor uitstapjes naar Nieuwpoort, Oostduinkerke, Middelkerke of Oostende!

Meer info op de website.


De mail met alle praktische info ontvangt u, 20 dagen voor de start van de vakantie.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Algemene info   Documenten   Vakantievoorwaarden  

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK