Home Nieuws Fiscaal attest kampen 2020

Terug naar het overzicht

kijk je profiel na voor 1 april 2021!

Fiscaal attest kampen 2020

First things first! Check je profiel voor 1 april!

We zijn jullie nog het beloofde fiscale attest verschuldigd voor de kampen die jullie kinderen vorig jaar hebben gevolgd in 2020. Deze fiscale attesten worden volgende vrijdag 2 april 2021 digitaal verzonden naar alle 'rechthebbenden'.

Doordat vzw Free-Time erkend is als landelijke jeugdwerkvereniging betekent dit dat er voor elk kind jonger dan 14 jaar een fiscaal attest wordt aangemaakt en gemaild naar het opgegeven emailadres van elke profielhouder.

Om zeker te zijn dat wij in het bezit zijn van jullie correcte gegevens vragen wij u om uw profiel na te kijken. De gegevens van de profielhouder komen dus op het attest te staan.

U kan nog t.e.m. donderdag 1 april inloggen en uw emailadres (en eventuele andere gegevens) aanpassen. Maw u kan dit zelf van thuis uit en hoeft hiervoor geen contact op te nemen.

En los van deze expliciete mailing blijft het fiscaal attest natuurlijk ook opgeslagen staan in uw profiel (freetime.be/account/attesten/). U kan daar m.a.w. altijd een exemplaar afprinten indien mail kwijt.

Vriendelijke groeten,

Het Free-Time team

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Free-Time gebruik van cookies. Meer informatie   OK